Wpisz numer katalogowy lub wyszukaj artykuł

Prowadzisz hurtownię, sklep?

To miejsce jest właśnie dla Ciebie! 

   

Szukasz części zamiennych lub narzędzi?

Zapraszamy do naszego sklepu!
   

Tu znajdziesz nasze oferty na portalach

aukcyjnych: Ebay, Allegro, Aleo

               

 

 DLACZEGO WARTO U NAS KUPOWAĆ?

Jesteśmy głównym importerem części do systemów dieslowych Delphi, Stanadyne i VDO oraz dystrybutorem części zamiennych i narzędzi serwisowych Draper w Polsce.J. R. Motor Services G.B. to rodzinna firmą wywodzącą się z Wielkiej Brytanii. Istniejemy na rynku europejskim od blisko 40 lat natomiast początki działalności firmy w Polsce sięgają 1991 roku.

Bogate doświadczenie handlowe, kultura organizacyjna, efektywność operacyjna i logistyka - to dla nas warunki działania na rynkach Polski i Europy wschodniej. Siedziba firmy znajduje się w Sopocie a magazyn centralny w Gdyni.
Filia z magazynem części Diesla usytuowana jest w Warszawie, gdzie działa również wysoko wyspecjalizowany serwis wyposażony w stoły probiercze Hartridge w którym naprawiane i diagnozowane są elementy układu wtryskowego silników wysokoprężnych oraz istnieje Centrum Szkoleniowe systemów     diesla które reprezentujemy: DELPHI ,VDO ,STANADYNE.

Dysponujemy rozległą siecią handlową i serwisową na terenie Polski i obsługujemy ponad 130.000 klientów.

Od wielu lat tworzymy zaplecze magazynowe części zamiennych, które obecnie stanowi ponad 200.000 pozycji asortymentowych i wciąż się powiększa.
Wieloletnia współpraca z renomowanymi producentami i dostawcami części zamiennych, akcesoriów, narzędzi i urządzeń diagnostycznych z całego świata pozwala naszej firmie dostarczyć na rynek ponad 200.000 wysokojakościowych produktów.

Nasza oferta skierowana jest do wszystkich poziomów handlu narzędziami oraz częściami samochodowymi (w tym częściami diesla) od hurtowni motoryzacyjnych poprzez sklepy, serwisy aż po klienta detalicznego.   

       
       
                                 
                           
                                 
                           

Drogi użytkowniku.

W związku z wejściem w życie 25 maja 2018 roku, ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO) chcemy przekazać informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych: J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. jako administrator danych osobowych, gromadzi Państwa dane osobowe uzyskane podczas składania zapytań ofertowych, zamówień, oraz zawierania z Państwem umowy sprzedaży w sklepach („ Dane osobowe”), w szczególności:

- imię (imiona) i nazwisko, adres e-mail, adres do kontaktu, firma reprezentowanego podmiotu, numer telefonu, numer rachunku bankowego,

- w przypadku przedsiębiorców przetwarzamy dodatkowo: NIP, REGON, adres siedziby, numer rachunku bankowego,

Gromadzimy Państwa Dane osobowe w następujących celach:

- zawierania i realizacji łączącej nas umowy oraz świadczenia dla Państwa oferowanych przez nas usług, w tym w szczególności wysyłki zamówionych towarów i realizacji płatności, obsługi reklamacji,

- realizacji obowiązków J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. przewidzianych prawem, w tym w szczególności wystawiania i przechowywania faktur oraz dokumentów księgowych, oraz dla celów archiwizacyjnych

- ochrony praw J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. zgodnie z przepisami prawa, w tym w szczególności dochodzenia zaległych płatności w ramach procesów windykacyjnych i procesów sądowych,

-przeprowadzania działań marketingowych oraz przesyłania informacji handlowych w przypadku wyrażenia przez Państwa osobnych zgód.

 

J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. może przekazywać Dane osobowe następującym osobom trzecim dla celów wskazanych w niniejszym dokumencie:

  1. firmom spedycyjnym z którymi J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. współpracuje, w celu realizacji dostawy towaru (w szczególności Fedex Express, Poczta Polska)
  2. organom nadzorującym, organom władzy i innym osobom trzecim; w przypadku gdy jest to niezbędne dla realizacji celów wskazanych powyżej oraz wypełnienia obowiązków nałożonych prawem, Dane osobowe mogą być przekazywane organom nadzorującym, sądom i innym organom władzy (np. organom podatkowym i organom ścigania), niezależnym doradcom zewnętrznym (np. audytorom) lub podmiotom udzielającym świadczeń.
  3. J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. zobowiązuje się stosować odpowiednie środki bezpieczeństwa, zarówno techniczne jak i organizacyjne, aby chronić Państwa Dane osobowe. Dane osobowe będą przechowywane przez J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. i / lub Przetwarzających dane, wyłącznie przez czas niezbędny do osiągnięcia celów, dla których dane te są gromadzone, wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, maksymalnie przez okres zabezpieczenia materiałów niezbędnych dla postępowań prawnych (w tym podatkowych) oraz do czasu ewentualnego przedawnienia roszczeń Państwa i J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. Przysługują Państwu prawa w zakresie ochrony Danych osobowych. Zgodnie z obowiązującym prawem o ochronie danych, jesteście Państwo uprawnieni do wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego (tj. do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub organu będącego jego następcą).

Ponadto, macie Państwo prawo do:

  1. żądania dostępu do Danych osobowych; osoba, której dane dotyczą, jest uprawniona do uzyskania od J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. potwierdzenia, czy przetwarzane są dane osobowe jej dotyczące, a jeśli ma to miejsce, jest uprawniona do uzyskania dostępu do nich. J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. dostarczy Państwu na żądanie kopię Państwa Danych osobowych podlegających przetwarzaniu.
  2. sprostowania Danych osobowych; mają Państwo prawo do sprostowania Danych osobowych, które Państwa dotyczą, a które są nieprawidłowe. Z uwzględnieniem celów przetwarzania, mają Państwo prawo żądania uzupełnienia niekompletnych Danych osobowych, w tym poprzez przedstawienie dodatkowego oświadczenia,
  3. usunięcia Danych osobowych ("prawo do bycia zapomnianym"); mają Państwo prawo żądania, o ile zachodzą okoliczności przewidziane prawem, niezwłocznego usunięcia dotyczących Państwa Danych osobowych, a J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. ma obowiązek bez zbędnej zwłoki usunąć takie Dane osobowe,
  4. ograniczenia przetwarzania Państwa Danych osobowych; w takim przypadku, J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. wskaże na Państwa żądanie takie Dane osobowe, a ich przetwarzanie może zostać ograniczone tylko i wyłącznie do określonych celów,
  5. sprzeciwu; w pewnych okolicznościach mają Państwo prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw - z przyczyn związanych z Państwa szczególną sytuacją - wobec przetwarzania dotyczących Państwa Danych osobowych, a na J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. może ciążyć obowiązek zaprzestania przetwarzania takich Danych osobowych.

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących Danych osobowych lub wykonywania praw w zakresie prywatności, prosimy o kontakt z J.R Motor Services G.B. Sp. z o.o. pod adresem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Informujemy o możliwości okresowej aktualizacji niniejszej Informacji zgodnie z obowiązującym prawem (np. jeśli wdrażamy nowe systemy lub procesy, które wiążą się z wykorzystaniem danych osobowych) i w takim przypadku będziemy odpowiednio informować Państwa o wprowadzanych zmianach.